Vacatures

Indien gewenst kunt u uw vacature(s) voor de raad van toezicht hier laten plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de vacature zijn € 50,- voor leden. Niet-leden betalen € 150,-. Neemt u hiervoor contact op met de VTOI-NVTK via ons e-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl

Graag ontvangen wij per e-mail de vacaturetekst, een logo en een sluitingsdatum voor het plaatsen van een vacature op de website.

Vacature Stichting Kinderopvang Huizen

Stichting Kinderopvang Huizen (SKH) biedt nagenoeg alle vormen van opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in Huizen en Blaricum. Kinderopvang is ons vak; alles wat we doen staat in dienst van de kinderen. SKH wil een professionele pedagogische partner zijn voor ouders, kinderen, scholen en gemeenten. Samen met onze 120 medewerkers geven we iedere dag invulling aan onze visie:
Ouders worden ontzorgd doordat de kinderen een fantastische tijd bij ons hebben waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun talenten ontdekken, een verrijking voor hun leven.
SKH is een stichting. In de bedrijfsvoering streven we naar een positief/maatschappelijk rendement dat ten goede komt aan ons primaire proces van kinderopvang en aan het in stand houden van voldoende financiële reserve.

» Lees meer...

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl