Vacatures

Indien gewenst kunt u uw vacature(s) voor de raad van toezicht hier laten plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de vacature zijn € 50,- voor leden. Niet-leden betalen € 150,-. Neemt u hiervoor contact op met de VTOI-NVTK via ons e-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl

Graag ontvangen wij per e-mail de vacaturetekst, een logo en een sluitingsdatum voor het plaatsen van een vacature op de website.

Vacature Stichting Jenaplan Antonius Abt

De raad van Toezicht van Stichting Jenaplanschool Antonius Abt zoekt een nieuw
Lid voor de Raad van Toezicht

Bij voorkeur:
Ervaring als toezichthouder;
Expertise op het terrein HRM/arbeidsvoorwaarden onderwijs;
Affiniteit met (Jenaplan) onderwijs

» Lees meer...

Vacature OPTIMUS Primair Onderwijs

OPTIMUS Primair Onderwijs is een ondernemende en eigentijdse stichting voor primair onderwijs met 31 scholen in de gemeenten Cuijk, Boxmeer, Grave, Landerd en Oss en daardoor een belangrijke regionale partner in opvoeding en onderwijs.
De stichting verzorgt onderwijs voor circa 5000 leerlingen en heeft 520 medewerkers. De scholen van Optimus verschillen van elkaar qua omvang en schoolconcept. Sommige scholen liggen in wijken van grotere plaatsen en andere scholen zijn de enige school in een klein dorp. De omvang van de scholen varieert tussen de 50 en 550 leerlingen.
Het koersplan 2016-2021 draagt de titel 'Wereldonderwijs!'

» Lees meer...

Vacature Onderwijsstichting Panta Rhei

Onderwijsstichting Panta Rhei zoekt per 1 januari 2018 een lid voor de Raad van Toezicht.

Wie zijn wij?

Panta Rhei is een ambitieuze onderwijsorganisatie met 5000 leerlingen op 16 scholen voor primair onderwijs in de omgeving van Leidschendam-Voorburg met als missie: het bieden van uitstekend onderwijs op uitstekende scholen. De betrokken Raad van Toezicht bestaat uit vijf personen. Door het vertrek van één van de leden ontstaat er per 1 januari 2018 een vacature.

» Lees meer...

Vacature Kinderopvang Haarlem

Kinderopvang Haarlem is op zoek naar twee nieuwe leden voor haar Raad van Toezicht.

Gezien de huidige samenstelling van de RvT zijn we specifiek op zoek naar een kandidaat die een achtergrond heeft in een bedrijfsmatige en dienstverlenende organisatie. Kennis en ervaring heeft op het gebied van klanten- of consumentenbelangen en (commerciële) dienstverlening. Bekend is met innovatieve marketingstrategieën en ideeën heeft hoe dit kan worden toegepast binnen de KOH.

» Lees meer...

Vacature Leerrijk!

Leerrijk! is een stichting bestaande uit 15 scholen voor primair onderwijs in de gemeenten Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, Waspik en Waalwijk.

Per 1-1-2018 ontstaan er 4 vacatures
Lid Raad van Toezicht
Met een financiële (2), onderwijskundige (1), juridische achtergrond (1)

» Lees meer...

Vacature Dorenweerd College

De Raad van Toezicht van Dorenweerd College te Doorwerth zoekt per direct:
Lid Raad van Toezicht (Dorenweerd College)

Profiel: Governance, bestuurs- en toezichtervaring
Het Dorenweerd College is een samenwerkingsschool voor mavo, havo en (tweetalig) vwo met ruim 1100 leerlingen. De school is gehuisvest in een fijn gebouw op een prachtige locatie in Doorwerth. Het Dorenweerd College heeft zich als doel gesteld om leerlingen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

» Lees meer...

Vacature SSVOZ

De Raad van Toezicht van Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer zoekt per januari 2018
Voorzitter én een lid Raad van Toezicht
verleiden tot dialoog - borgen & professionaliseren – innovatief


DE FUNCTIE IN HET KORT
Bij Stichting OPOD ontstaan formeel per 1 januari 2018 door het volmaken van de zittingstermijn twee vacatures in de Raad van Toezicht. Er wordt een voorzitter gezocht en voor het lid wordt iemand gezocht die een stevige expertise op het gebied van bedrijfsvoering heeft. De Raad van Toezicht bestaat uit vijf of zeven personen.

» Lees meer...

Vacature Anna van Rijn College

Anna van Rijn College is een openbare school voor voortgezet onderwijs in Nieuwegein.

Wij bieden op vier locaties in Nieuwegein onderwijs aan voor vmbo, mavo, havo en vwo: Anna NEXT vmbo, Anna Mavo en Anna Lyceum. Een bijzondere school is de bovenschoolse tussenvoorziening Anna BTV De Linie: een LWOO locatie die in opdracht van het samenwerkingsverband leerlingen met meervoudige achterstanden opvangt voor de duur van maximaal 2 jaar (klas 1 en 2 van het VMBO). Daarnaast verzorgt Anna BTV De Linie eveneens voor het samenwerkingsverband de rebound voorziening Doorstart.

» Lees meer...

Vacature CSG Liudger

In verband met het vertrek van één van de leden van de Raad van Toezicht van CSG Liudger vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn zoeken wij

een lid voor de Raad van Toezicht

CSG Liudger is een stichting voor christelijk voortgezet onderwijs en wordt geleid door een College van Bestuur.
CSG Liudger hanteert het Raad van Toezichtmodel. Dit betekent dat de Raad van Toezicht belast is met de intern toezichthoudende taak. Het College van Bestuur is belast met het besturen van de organisatie.
De Raad van Toezicht van CSG Liudger maakt bij de uitoefening van het integraal toezicht op de organisatie gebruik van een intern toezichtkader. Aan deze punten toetst het intern toezichthoudend orgaan het beleid, de besluiten en het functioneren van het College van Bestuur. De Raad van Toezicht bestaat uit 7 leden.

» Lees meer...

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl