Vacatures

Indien gewenst kunt u uw vacature(s) voor de raad van toezicht hier laten plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de vacature zijn € 50,- voor leden. Niet-leden betalen € 150,-. Neemt u hiervoor contact op met de VTOI-NVTK via ons e-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl

Graag ontvangen wij per e-mail de vacaturetekst, een logo en een sluitingsdatum voor het plaatsen van een vacature op de website.

Vacature Stichting Openbaar Onderwijs Houten

Stichting Openbaar Onderwijs Houten zoekt
Twee leden voor de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit betrokken en deskundige leden, die affiniteit hebben met het openbaar onderwijs in Houten. De RvT houdt intern toezicht op het bestuur en de gang van zaken in de organisatie. Daarnaast verricht de RvT de werkgeversrol voor het College van Bestuur (CvB) en is zij adviseur en sparringpartner van het CvB.

» Lees meer...

Vacature Stichting RK Basisscholen

Stichting RK Basisscholen Vleuten – De Meern – Haarzuilens is een unieke organisatie voor primair onderwijs binnen Nederland. Het College van Bestuur vormt het bevoegd gezag van 4 scholen, op 9 locaties, aan de rand van Utrecht en Leidsche Rijn. Onze scholen kennen in een grootstedelijke omgeving een dorps karakter, hoewel dit aan de hand van de schoolgroottes niet direct verwacht zou worden (3.200 leerlingen totaal). Iedere school binnen ons bestuur is bijzonder. Variërend van de grootste basisschool van Nederland tot de mooie dorpsschool in het monumentale Haarzuilens. Daar zijn wij trots op.

» Lees meer...

Vacature SWV KindKracht

SWV KindKracht is op zoek naar:
een voorzitter en leden (m/v) van een nieuw te vormen Raad van Toezicht.

» Lees meer...

Vacature Anna van Rijn College

Anna van Rijn College is een openbare school voor voortgezet onderwijs in Nieuwegein. Wij bieden op vier locaties in Nieuwegein onderwijs aan voor vmbo, mavo, havo en vwo: Anna NEXT vmbo, Anna Mavo en Anna Lyceum. Een bijzondere school is de bovenschoolse tussenvoorziening Anna BTV De Linie: een LWOO locatie die in opdracht van het samenwerkingsverband leerlingen met meervoudige achterstanden opvangt voor de duur van maximaal 2 jaar (klas 1 en 2 van het VMBO). Daarnaast verzorgt Anna BTV De Linie eveneens voor het samenwerkingsverband de rebound voorziening Doorstart.

» Lees meer...

Vacature Kinderopvang Schoonhoven

Heb je affiniteit met de kinderopvang, ervaring op het gebied van marketing en communicatie en vindt je het leuk om als toezichthouder aan de slag te gaan, dan ben jij de toezichthouder die wij zoeken! In verband met het verstrijken van de maximale zittingstermijn is de Raad van Toezicht Stichting Kinderopvang Schoonhoven (KOS) op zoek naar een nieuw lid.

» Lees meer...

Vacature Stichting Markant

Stichting Markant Onderwijs/Stichting Vrije School Breda zoekt per 1 januari 2019 een
lid Raad van Toezicht met sociaal profiel met aandachtsgebieden arbeidsverhoudingen, medezeggenschap, HRM en communicatie.

» Lees meer...

Vacature Pro College

"Bij het PRO College begeleiden we elke leerling naar werk en/of inkomen om zo een bestaan op te kunnen bouwen in onze samenleving."

Luidt de missie van het PRO College, een stichting voor praktijk onderwijs bestaande uit vier scholen en een Kernteam werk met ruim 560 leerlingen. Ruim 100 medewerkers werken vanuit de kernwaarden trots & plezier, flexibiliteit, leren, respect, ambitieus en eigenaarschap aan ambitieuze doelen en zijn al een eind op weg!
Vanwege het vertrek van één de leden, is de raad van toezicht op zoek naar een:

Lid Raad van Toezicht,
een strategisch gesprekspartner die staat voor het praktijkonderwijs

» Lees meer...

Vacature Strabrecht College

Het Strabrecht College is een school met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het is een dynamische en plezierige school, waar leerlingen optimaal worden voorbereid op een toekomstige plaats in de samenleving. We besteden in ruime mate aandacht aan de behoeften en mogelijkheden van de individuele leerling en vinden het belangrijk dat zowel de leerling als het personeel zich thuis voelt. De schoolt telt ongeveer 1400 leerlingen en ongeveer 150 personeelsleden. De school heeft als grondslag de samenwerking tussen katholieken, protestanten en andere geloofsovertuigingen.

De raad van toezicht van het Strabrecht College zoekt een:
TWEETAL LEDEN VAN DE RAAD VAN TOEZICHT m/v

» Lees meer...

Vacature Stichting VOILA

Stichting Voila zoekt met ingang van 1 augustus 2018 een
lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied juridische zaken

Profiel lid Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht is op zoek naar een kandidaat die de Code Goed Bestuur in het primair onderwijs onderschrijft en als onafhankelijk toezichthouder, vanuit een kritische opstelling ten opzichte van het College van bestuur, een maatschappelijke verantwoordelijkheid wil dragen ten behoeve van de integrale kwaliteitsbewaking van het primair onderwijs in Leusden en Achterveld.

» Lees meer...

Vacature Stichting Atos

Stichting Atos is een kleine stichting en de enige openbare stichting in de gemeente Lingewaard. Ondanks de kleinschaligheid streeft de stichting voortdurend naar verbetering van de onderwijskwaliteit en probeert zij met de tijd mee te gaan.

De stichting heeft een eenhoofdig College van bestuur en een Raad van Toezicht die uit vijf leden bestaat. De drie scholen binnen de stichting kennen ieder een eigen directeur.

Per 1 juli 2018 stopt een lid van de Raad van Toezicht. De functie die vacant komt heeft als voornaamste aandachtsgebied personeel en organisatie (P&O). De Raad van Toezicht is op zoek naar een opvolger met kennis en ervaring op het gebied van P&O. Daarom zoekt de stichting
Een lid met als specialisme personeel en organisatie

» Lees meer...

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl