Vacatures

Indien gewenst kunt u uw vacature(s) voor de raad van toezicht hier laten plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de vacature zijn € 50,- voor leden. Niet-leden betalen € 150,-. Neemt u hiervoor contact op met de VTOI-NVTK via ons e-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl

Graag ontvangen wij per e-mail de vacaturetekst, een logo en een sluitingsdatum voor het plaatsen van een vacature op de website.

Vacature Kinderopvang Haarlem

Kinderopvang Haarlem is op zoek naar twee nieuwe leden voor haar Raad van Toezicht.

Gezien de huidige samenstelling van de RvT zijn we specifiek op zoek naar een kandidaat die een achtergrond heeft in een bedrijfsmatige en dienstverlenende organisatie. Kennis en ervaring heeft op het gebied van klanten- of consumentenbelangen en (commerciële) dienstverlening. Bekend is met innovatieve marketingstrategieën en ideeën heeft hoe dit kan worden toegepast binnen de KOH.

» Lees meer...

Vacature SSOE

Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra (SSOE) is hét expertisecentrum voor onderwijs, ambulante begeleiding en ondersteuning aan kinderen en jongeren van 3 tot en met 20 jaar met een beperking. Bij SSOE werken gedreven professionals met specialistische kennis op het gebied van motoriek, autisme, leerproblemen, leerachterstand en gedragsproblematiek. Wij zetten onze expertise iedere dag opnieuw in om deze speciale leerlingen voor te bereiden op een zinvolle pek in de maatschappij. Dit doen we samen met onze scholen voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO), de Externe Dienstverlening (ED) en het Arbeids Transitie Centrum (ATC).

» Lees meer...

Vacature Kalisto

Kalisto Boeiend Basisonderwijs!
Stichting Kalisto Boeiend Basisonderwijs! is een groep van 14 katholieke en 2 oecumenische scholen, waaronder 1 school voor speciaal basisonderwijs, in het noordwesten van de provincie Utrecht. Kalisto heeft ongeveer 3.800 leerlingen en 380 personeelsleden. Kalisto komt uit het oud-Grieks en is de overtreffende trap van 'goed' (Kalos). Dit verwoordt treffend onze ambitie om het beste uit onszelf te halen en om het beste in de kinderen naar boven te brengen. Kalisto wordt bestuurd door een eenhoofdig College van Bestuur en heeft een professioneel stafbureau met 4 medewerkers dat het College van Bestuur en het directieberaad ondersteunt.

» Lees meer...

Vacature IRIS-CVO

De uitdaging …
is om op integere en maatschappelijk verantwoorde wijze samen met de collega's in de raad, toezicht te houden op de ontwikkelingen binnen de IRIS-organisatie. De raad van toezicht voert haar toezichthoudende rol uit in samenspel met de bestuurder.
IRIS richt zich op het 'Leren van Morgen' waarin leerlingen en docenten steeds meer in partnerschap aan het stuur staan van hun eigen leerproces. Dit gebeurt in verbinding met de buiten- en binnenwereld.

» Lees meer...

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl