Vacatures

Indien gewenst kunt u uw vacature(s) voor de raad van toezicht hier laten plaatsen. De kosten voor het plaatsen van de vacature zijn € 50,- voor leden. Niet-leden betalen € 150,-. Neemt u hiervoor contact op met de VTOI-NVTK via ons e-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl

Graag ontvangen wij per e-mail de vacaturetekst, een logo en een sluitingsdatum voor het plaatsen van een vacature op de website.

Vacature KindeRdam

In verband met het reglementair terugtreden van twee leden is de Raad van Commissarissen van KindeRdam op zoek naar twee nieuwe leden.

Gezien de huidige samenstelling van de RvC wordt gezocht naar kandidaten met kennis en ervaring op strategisch beleidsmatig niveau in het(basis)onderwijs. Onze voorkeur gaat uit naar personen die binding hebben met de Rotterdamse regio.

» Lees meer...

Vacature Onderwijs Dat Past

De Raad van Toezicht van SAMENWERKINGSVERBAND SCHIEDAM VLAARDINGEN MAASSLUIS zoekt in verband met het aftreden van 1 van zijn leden: een Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied Financiën Het Samenwerkingsverband draagt zorg voor het Passend Onderwijs in de regio voor 52 scholen met in totaal 15.000 leerlingen. De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en wordt hierbij ondersteund door een stafbureau. De Raad van Toezicht bestaat uit een voorzitter en twee leden. Profiel lid Raad van Toezicht Onze nieuwe toezichthouder onderscheidt zich door een open blik op onderwijsontwikkeling, een interessant netwerk, inhoudelijke financiële expertise en bij voorkeur enige juridische expertise.

» Lees meer...

Vacature Trinamiek

Stichting Trinamiek zoekt 3 leden voor haar Raad van Toezicht.

Stichting Trinamiek is een stichting voor katholiek, openbaar en algemeen-bijzonder primair onderwijs. Trinamiek is een veelkleurige groep van 24 basisscholen in IJsselstein, Nieuwegein, Vianen, Lopik, Culemborg en Woerden.

» Lees meer...

Vacature Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

De Raad van Toezicht van Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) zoekt een nieuwe voorzitter, in verband met het aflopen van de zittingstermijnen van de huidige voorzitter.

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude
SKZ wil met maatschappelijk ondernemerschap inspelen op de vraag naar kinderopvang in een samenleving waar de wensen, financiering en eisen aan kwaliteit sterk afhankelijk zijn van overheidsbeleid. Dit is een boeiend en uitdagend spanningsveld waarin SKZ vernieuwingen vorm wil geven.

De Raad van Toezicht speelt hierbij de belangrijke rol als adviseur en kritische sparringpartner voor de directie (= Directeur-Bestuurder). Integriteit en transparantie zijn hierbij belangrijke principes.

» Lees meer...

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl