Nieuw: Kijk in de keuken bij ….. Koninklijke Burgers' Zoo te Arnhem

Nieuw in het professionalisering aanbod van de VTOI! Neem als toezichthouder een kijkje in de keuken buiten het onderwijs. De eerste ‘Kijk in de keuken ….’ buiten de branche is bij de Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem is op dinsdag 26 september van 16.00-18.00 uur. Directeur Alex van Hooff zal ons ontvangen en gaat graag in gesprek met een groep leden over alles wat er speelt bij hun toezichthouders en de branche waarin zij actief zijn.

Het doel van deze bijeenkomst is uitwisseling van kennis en leren van andere toezichthouders buiten onze eigen branche. Na de uitwisseling van ongeveer 1 uur zal er een unieke rondleiding worden gegeven achter de schermen in een van de mooiste dierentuinen van Nederland, een unieke kans!

Datum: dinsdag 26 september
Tijd: 16.00-18.00 uur
Deelname is kosteloos. Inschrijving geschiedt op basis van first come first serve
Maximaal aantal deelnemers: 15

Aanmelden kan door een email te sturen naar het bureau: bureau@vtoi.nl o.v.v. kijkje in de keuken bij Burgers’ Zoo.

 

*Als u zich aanmeldt voor een kosteloze ledenbijeenkomst, houden wij rekening met uw aanwezigheid. Het kan voorkomen dat u (plots) verhinderd bent. Indien u zich niet van vooraf per e-mail afmeldt (uiterlijk 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst), zien wij ons genoodzaakt een bedrag van €45,- voor gemaakte kosten bij u in rekening te brengen. 

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor toezichthoudende leden van de VTOI.

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl