Geert van der Tang benoemd als nieuwe directeur VTOI-NVTK

 

Dhr. Geert van der Tang (59) is door het bestuur van de VTOI-NVTK per 1 januari 2018 benoemd als directeur van de vereniging voor toezichthouders in onderwijs en kinderopvang (VTOI-NVTK). Hij wordt de opvolger van Ton du Burck.

 

Van der Tang heeft in meerdere functies gewerkt in het verenigingsleven waaronder als voorzitter van FNV Kiem; algemeen directeur van de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel en als directeur van VNO-NCW Midden Nederland. Voorzitter van het bestuur Corrie Noom: “We zijn blij dat we met Geert van der Tang een opvolger voor Ton du Burck hebben gevonden en zien er naar uit om samen verder te bouwen aan good governance van onderwijs en kinderopvang”.

 

Geert van der Tang start op 1 november 2017 bij de VTOI-NVTK. Ton du Burck blijft tot en met 31 december 2017 als directeur aan de vereniging verbonden; een functie die hij sinds 2010 heeft bekleed. Samen zal het tweetal de komende maanden werken aan een goede overdracht van de werkzaamheden.

 

Over de VTOI-NVTK: De VTOI-NVTK is de vereniging voor toezichthouders uit de kinderopvang en álle onderwijssectoren. De VTOI-NVTK staat voor goed toezicht op continuïteit en kwaliteit van onderwijs en kinderopvang vanuit een maatschappelijk perspectief.

 

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl