Vacature Kinderopvang Schoonhoven

Kinderopvang Schoonhoven biedt kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan ruim 800 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Schoonhoven en in de gemeente Krimpenerwaard. De opvang vindt plaats op 2 kinderdagverblijven en 3 buitenschoolse opvang locaties, waaronder een Sport-BSO. De dagopvang kent 3 baby-, 1 dreumes- en 3 peutergroepen. Er zijn 7 locaties waar kinderen peuteropvang bezoeken. Ook maakt de speelotheek in Schoonhoven onderdeel van de organisatie uit. Er zijn ruim 100 medewerkers werkzaam. We bieden elk kind de ruimte om kind te zijn!

Vacature Lid Raad van Toezicht (M/V)

Heb je affiniteit met de kinderopvang, ervaring op het gebied van marketing en communicatie en vindt je het leuk om als toezichthouder aan de slag te gaan, dan ben jij de toezichthouder die wij zoeken! In verband met het verstrijken van de maximale zittingstermijn is de Raad van Toezicht Stichting Kinderopvang Schoonhoven (KOS) op zoek naar een nieuw lid.

Wij vragen

We zoeken een kandidaat die past bij de cultuur en de toekomstige ontwikkelingen van de organisatie en die:

  • Ervaren is op het gebied van communicatie en marketing, met bewezen expertise op het gebied van interne- en externe communicatie. Bovendien is actuele vakkennis
  • aanwezig om mee te denken over organisatorische veranderingen;
  • Zich aangetrokken voelt en uitgedaagd wordt door de visie van KOS;
  • Een visie heeft op de huidige dynamiek en actuele ontwikkelingen in de sector kinderopvang;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur woonachting in de regio Krimpenerwaard.

De Rol
De Raad van Toezicht zet zich in voor de continuïteit van de organisatie. Wij doen dit door op een betrokken en maatschappelijk verantwoorde wijze toezicht te houden. Het toezicht bestaat onder meer uit de volgende werkzaamheden:

  • De raad oefent toezicht uit, waarbij de raad dit zodanig inricht dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid daarin tot uiting komt;
  • De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur en treedt op als klankbord voor het bestuur;
  • De raad is werkgever van het bestuur (benoeming, beoordeling, schorsing en ontslag, rechtpositie, bezoldiging).

De raad vergadert ten minste vijf keer per jaar. Ieder lid heeft binnen de Raad van Toezicht een primair aandachtsgebied.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd en herkent u zich in het profiel? Dan nodigen wij u graag uit om te solliciteren. U kunt dat doen door uiterlijk 25 maart a.s. uw motivatie met CV te sturen naar rvt@stkos.nl De gesprekken vinden plaats op dinsdag 3 april na 18:00 uur. Het meer uitgebreide functieprofiel is te downloaden via onze website.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Wietze Wedman (06 205 431 24) of Wendy Vonk (06 288 450 07).

VTOI-NVTK, Röntgenlaan 19, 2719 DX Zoetermeer
Postbus 275, 2700 AG Zoetermeer
Telefoonummer: 079-3638104
E-mailadres: bureau@vtoi-nvtk.nl